Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Sendingsnummer eller kolli-ID:

For sporing av PostNord Parcel/DPD import/eksport: Utland

PostNords nye kundeportal

PostNords nye kundeportal

Med disse tjenestene fasiliterer vi et digitalt sted der våre kunder kan selge flere varer, en samarbeidsplattform der målet er både å skape konkurransekraft, øke inntektene og redusere kostnadene.

Finn ut mer om Kundeportalen
Trenger du rask levering i lokalmiljøet?

Trenger du rask levering i lokalmiljøet?

Da er bud en god løsning. Vi har høy grad av fleksibilitet, og håndterer alt innen bud, varer og last. Budtjeneste eller VIP-levering - vi leverer så raskt du trenger det. Det skal være enkelt for deg å bestille ved behov.

Nå også i Kristiansand
PostNord-appen

PostNord-appen

Den nye appen gjør det enklere for deg å følge med på pakkene dine, og oppdateres automatisk med pakker som er på vei.

Last ned appen