Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Kundenes erfaringer innen detaljhandel

Les om våre kunders erfaringer og om hvordan vi samarbeider for å løse deres logistikk.

Amka

Som Nordens største vinimportør trenger AMKA-konsernet logistikkløsninger som ikke bare fungerer, men som hele tiden er i utvikling.

Amkas erfaringer

Clas Ohlson

Med en strøm på rundt 1000 paller og 100 vogntog per dag – som skal håndteres smidig og med størst mulig økonomisk og miljømessig kapasitet – stilles det store krav til logistikken.

Clas Ohlsons erfaringer

EuroSkateshop

Med PostNords logistikkløsning og integrerte IT-løsning har KiteNorge økt kvaliteten, spart tid internt og fått fornøyde kunder på kjøpet

Les om erfaringene til EuroSkateshop

Stians sport

Stians Sport har fokus på merkevarer av høy standard og presisjon i leveranse. PostNord sørger for at syklene kommer til sportsbutikker både i Norge og Sverige.

Stians Sports erfaringer
Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt oss