Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

E-forhandler som browser på mobilen sin for å finne netthandelsløsninger E-forhandler som browser på mobilen sin for å finne netthandelsløsninger

Netthandelsløsning som forenkler hverdagen for deg som driver netthandel - ecNOW

Start din reise her!
Kjenner du igjen noen av disse utfordringene:
  • Hvor finner jeg nye lønsomme kunder?
  • Hvordan kan jeg utvide driften internasjonalt?
  • Hvilke lagerløsninger kan tilpasse mine voksende behov?
  • Hvordan sikre raske og fleksible leveranser til kunden, og ikke minst, hvordan får jeg mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten?

NOW hjelper deg som driver netthandel ved å tilby et hus av tjenester som er lett tilgjengelig, praktiske og kostnadseffektive. NOW, bidrar til at din netthandel vokser.

ecNOW er en total løsning for netthandlere som ønsker å forenkle hverdagen. Det er et verktøy som gir oversikt for kostnadseffektiv kundekommunikasjon sammen med en skalerbar logistikk og lagerløsning. Alt for at du som netthandler skal kunne oppfylle kundens løfter.

Kundeinnsikt og kommunikasjon

Øk kundens lønnsomhet gjennom målrettet og tilpasset kommunikasjon. Vi vil hjelpe deg med å analysere kundedatabasen din for å finne nye, lønnsomme kunder.

Fleksibelt lager

Med våre tjenester får du en komplett lagerløsning som du kan skalere opp og ned i henhold til dine behov. Vi kan også hjelpe med artikkelbehandling, fotografering og kundeservice.

Forbrukerdrevet logistikk

Vi tilbyr effektiv transport som tilfredsstiller dine kunders krav og forventninger. Bred dekning i Norden, med både hjemlevering til kunder og leveringssteder.

Global handel

De fleste som driver netthandel importerer eller eksporterer varer som en naturlig del av sin virksomhet. Vi tilbyr et globalt nettverk og administrative tjenester for å gjøre det enkelt for deg.

ecNOW forenkler e-handlerens hverdag