Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Forbrukerdrevet logistikk: drivkrefter og utfordringer

Forbrukerdrevet logistikk, dvs. logistikkløsninger som er sterkt drevet frem av forbrukernes ønsker, er nøkkelen til suksess innen netthandel.

Forbrukerne stiller stadig tydeligere krav når det gjelder å bestemme når, hvor og hvordan varene kjøpes og leveres. Det å innfri forbrukernes preferanser er derfor et virksomhetskritisk spørsmål for netthandelsbransjen. Vinnerne blir de bedriftene som best oppfyller forbrukernes krav, gjør det lett for dem å velge samt skaper en sømløs kjøpsprosess.

Last ned whitepaper