Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

IT-integrasjoner

Her har vi samlet all dokumentasjon for alle våre integrasjoner mot dine nettjenester.

Nordiske integrasjonstjenester

På developer.postnord.com​ finner du informasjon om alle våre nordiske integrasjonstjenester. Her ligger all dokumentasjon du behøver for å integrere sporing, transporttidsberegning eller oversikt over utleveringssteder til dine tjenester.

Norske integrasjonstjenester

I tillegg til de nordiske integrasjonstjenestene, har vi noen tjenester som gjelder innad i Norge. For integrasjon mot disse tjenestene, send en e-post til edi.no@postnord.com med ditt kundenummer, så blir du registrert hos oss.

Pakkeleveringssteder i Norge

For å integrere våre pakkeleveringssteder (knyttet til produktet PostNord MyPack Collect) mot dine systemer kan du velge ulike metoder. Her finner du informasjon om de ulike metodene og nødvendig dokumentasjon: Pakkeleveringssteder.

Prisberegning innland

XML-basert prisforespørsel gir mulighet for forhåndspris på frakt gitt forutsetningene som oppgis.

PostNord vil fakturere ut fra den faktiske kostnad ved transporten av forsendelsen i henhold til avtale.

Prisberegningen støtter kun innenlands transporter.

Denne tjenesten finnes i to varianter. Begge variantene returnerer et undersett av TransportXML.

  1. I variant 1 gis produkt utfra sendingens vekt og volum.
  2. I variant 2 gis produkt utfra kollienes reelle mål og vil være egnet ved, for eksempel, lange lengder.

Prisberegning (innland)

Sporingstjeneste innland

For å integrere mot vår sporingstjeneste for Norge, behøver du dokumentasjonen nedenfor. Du finner mer informasjon om widgets og webservices her.

Norsk sporingstjeneste

Norsk sporingstjeneste HTML