Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Leverandørinformasjon

For å bli leverandør til PostNord kreves det at du oppfyller våre krav og har det beste tilbudet hva gjelder totalkostnad, kvalitet og leveringspålitelighet.

PostNord har en sentral innkjøpsfunksjon for hele selskapet. Målsettingen er - gjennom enkle, effektive og enhetlige innkjøpsprosesser - å bidra til vår lønnsomhet.

PostNord kjøper hvert år varer og tjenester for store beløp. Det er vår politikk å behandle våre leverandører med respekt og ærlighet. Vi skal også ha en høy moral og etikk i vårt innkjøpsarbeid.

Våre leverandører skal ha tillit til PostNord som kunde. Vi skal være objektive og forretningsmessige i vår atferd. Vi skal ha god kunnskap om våre innkjøp og relasjoner til leverandørene gjennom statistikk og oppfølging.

PostNord-konsernets kode for leverandører beskriver de vikigste områdene for oss hva gjelder ansvarlige leverandører.

Fakturainformasjon

Her finner du all informasjon om og krav til faktura.

Bli leverandør?

Registrer deg her for å bli leverandør til PostNord.

Kontakt Innkjøpssjef i PostNord

Kontakt

Har du spørsmål eller synspunkter om PostNords innkjøpsarbeid, ta gjerne kontakt med oss.

Kontakt Innkjøpssjef