Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Partilast, Varmegods, InNight og Tidsvindu i jula

For partilast, varmegods og InNight gjelder egne ruter for juletrafikken.

Partilast

 

Partilast vil ha normal ruteplan for gods som er beregnet utlevert frem til og med 21. desember. Normal ruteplan starter opp igjen fra 3. januar 2019. I perioden etter fredag 21. desember t.o.m. onsdag 2. januar vil det være redusert drift på partilastavdelingene, og lengre fremføringstid vil måtte påregnes.

For ytterligere informasjon om våre fremføringstider i julen, ta kontakt med din lokale Partilastavdeling, eller ring via vårt hovednummer på tlf. 22 32 96 00

Varmegods

 

Siste varmegodsavgang før jul er den 18. desember til Nord Norge og 20. desember til Sør Norge. Vi kjører varmegodsavganger i romjulen den 27 og 28. desember. Avgangen 28. desember er kun til avdelinger i Sør Norge.

InNight

InNight følger ordinær ruteplan og vil levere som normalt i romjulen. Likevel kan det oppstå enkelte lokale forsinkelser både på levering og fremføring på grunn av mindre tilgang på ekstra materiell og sjåfører i ferien. Kundeservice InNight vil løpende varsle hvis avvik oppstår.

Tidsvindu

Tidsvindu-tjenesten opphører fra 21.12.18 t.o.m. 02.01.19.