Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Påskeruteplan 2018

PostNord Påskeruteplan 2018
Egen ruteplan i påsken fra 26. mars - 3. april

Det er snart påsketid, og i perioden mandag 26. mars til og med tirsdag 3. april blir det derfor noen endringer i vår ruteplan.

Det vil være ordinær drift og standard ruteplan gjelder for gods beregnet utlevert frem til og med mandag 26. mars. I perioden tirsdag 27. mars til og med tirsdag 3. april vil det være redusert fremføring og distribusjon. Vi gjør oppmerksom på at den 28. mars (dagen før Skjærtorsdag) stenger vår terminaler på Alfaset og Langhus klokken 18:00. Vår transporttidsberegning og kvalitetsmålinger vil bli foretatt etter ordinær ruteplan, det må derfor påregnes noe dårligere kvalitet i denne perioden.

Oppsummering av vår ruteplan

Mandag 26. mars normal ruteplan (for gods innlevert fredag før palmehelgen)

Tirsdag og onsdag (27.mars og 28.mars): Redusert leveringsfrekvens

Tirsdag 3. april (3. påskedag): Redusert leveringsfrekvens

Standard ruteplan gjelder for gods innlevert fra og med onsdag 4. april

Innhenting

I perioden mandag  26. mars til og med tirsdag 3. april,  vil innhenting av varer foregå etter Påske ruteplan og seneste hentetidspunkt vil ved enkelte terminaler kunne bli noe tidligere enn vanlig. Dette kommuniseres lokalt med de enkelte kunder. Det foretas ingen innhenting av varer på Skjærtorsdag, Langfredag  eller 2 Påskedag, da alle våre terminaler holder stengt.

Avtalt utkjøring

Kveldstid: Som normalt mandag og tirsdag, men det blir ikke mulig å avtale utkjøring for kveldsleveringer onsdag 28. mars.

Dagtid: Som normalt, dvs. 08-13 og 13-17 i henhold til ruteplan.

Fremføring og distribusjon

I perioden mandag 26. mars til og med tirsdag 3. april vil trafikker og distribusjon justeres slik at noe lengre fremføringstid må påregnes. Generelt gjelder følgende:

  • Det vil kun benyttes bane og ikke bil på banestrekninger. Dette kan innebære noe lengre fremføringstid på enkelte strekninger da godset transitteres.
  • Distribusjon ved våre lokale avdelinger tilpasses lavere volumer enn normalt i perioden. Noe redusert utkjøringsfrekvens må påregnes, spesielt til destinasjoner utenfor by-nære områder.
  • Vår transporttidsberegning og kvalitetsmålinger vil bli foretatt etter ordinær ruteplan, det må derfor påregnes noe dårligere kvalitet i denne perioden.

Tidsvindu

  • Tjenesten opphører i perioden fra innlevert26. mars til og med tirsdag 3. april.
  • Standard ruteplan gjelder for gods innlevert fra og med onsdag 4. april.

Partilast

Partilast har normalt produksjon frem til og med fredag den 23.03.18. Alle biler kjører og stopper, slik at de kommer hjem til den 26 og 27 mars.

In-Night

Vennligst kontakt din nærmeste InNight avdeling.