Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Ruteplan i sommer

PostNord sommerruteplan

I sommer tilpasser vi våre trafikker til lavere godsmengder. Som følge av dette vil transporttiden kunne økes med 1 døgn. Dette gjelder i perioden uke 28-32, fra 9. juli til og med den 10. august

Alle våre transporttidsberegninger og kvalitetsmålinger vil bli foretatt etter sommer ruteplanen(dvs med et tillegg i transporttid).

Vi vil gjøre følgende justeringer av våre transporter i sommer:

  • Der det er banestrekninger vil vi benytte bane fremfor bil. Dette kan medføre noe lengre fremføringstid på enkelte strekninger.
  • Vi vil også tilpasse lokaldistribusjonen vår i takt med sesongen, til lavere volumer enn normalt. Det betyr at vi vil ha en noe lavere utkjøringsfrekvens fra våre lokalavdelinger, spesielt til destinasjoner utenfor by-nære områder.

 

Har du spørsmål?

Kontakt kundeservice eller din logistikkonsulent for mer informasjon.