Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord Groupage

Stykkgods
Enkelt og kostnadseffektivt
Bli kunde

Ønsker du å sende enkeltpaller eller sendinger kombinert av pakker og paller? Send stykkgodset ditt med PostNord og gjør det enklere for både deg selv og kunden din. Vi har daglige avganger og leveranser i hele Norden.

Å sende noe som stykkgods er mer effektivt og gir deg en lavere pris. Du kombinerer enkeltpakker og paller til én sending, som vi leverer fra dør til dør.

Du får tilgang til Nordens største distribusjonsnett og et samlet nordisk tilbud. Varene dine vil nå 25 millioner innbyggere og 2 millioner foretak i Norden, hver eneste dag.

Vi kan hente varene hos deg, eller du kan levere dem til en av våre terminaler.

Du får konkurransedyktige ledetider i Norden og når dine mottakere raskt.

Vi gir deg full kontroll på sendingene dine gjennom vårt sporingsverktøy, både på sendings- og kollinivå.

Skal du sende én kollo som veier mer enn 35 kg?

Da lønner det seg å inngå en avtale med oss, slik at du heller kan sende den som stykkgodsproduktet PostNord Groupage Single. Dette gir deg en rimeligere pris.

​​​​​​​Produktspesifikasjoner

Sende til Norden

Sende til Norden

Send ​PostNord Groupage i Norden.

Se spesifikasjoner
PostNord Groupage

Vil du vite mer?

​​Fyll inn kontaktskjemaet, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg