Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord Termo

Temperaturregulert transport
Temperaturregulert transport
Bli kunde

PostNord Termo er løsningen for transport av temperaturavhengige vareslag.

Termo er normalt fulle lasteenheter som semitrailere og containere, men mindre forsendelser kan transporteres etter avtale.

PostNord ​dekker termotransporter i Norge, Norden, Europa og oversjøiske destinasjoner dels i egen regi av, og dels i samarbeid med, faste samarbeidspartnere.

Termo har en stor flåte av termocontainere med temperaturkontroll i tråd med IK-matbestemmelsene, og full oversikt over hvor disse befinner seg til enhver tid.

​​Produktspesifikasjoner

Varmeregulert frakt

Varmeregulert frakt

​Send ​gods med PostNord Termo.

Se spesifikasjoner
PostNord Termo

Vil du vite mer?

​Fyll inn kontaktskjemaet, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg