Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Daglig kontorpost – BoxMail

PostNord BoxMail
Ikke tenk på frankering, det ordner vi.
Be om tilbud

Trenger du hjelp med distribusjon av daglig kontorpost, uten at du vil ha en egen frankeringsmaskin? Vi kan sette opp en løsning for postrom-tjenester for din bedrift, hvor vi tar oss av frankeringen.

BoxMail er distribusjon av den daglige kontorposten bedriften din sender til ulike mottakere. Her inngår alle formater opptil 2 kg, hvor vi håndterer både frankering og distribusjon for deg.

Hvordan sender jeg BoxMail?

  1. Legg all utgående post i en eske og sjekk at sendingene er i henhold til våre retningslinjer når det gjelder formater, merking og innhold, og sorter brevene på A-post, B-post og Utlandspost før innlevering.
  2. Vi henter forsendelsen hos deg, påfører portomerke og returadresse for deg.
  3. Deretter sender vi forsendelsen til dine mottakere, som får posten i sin postkasse.

Hvorfor velge PostNord som postleverandør?

PostNord er en utfordrer på posttjenester i norsk sammenheng, men med 2 nasjonale postselskaper i ryggen i Sverige og Danmark som har vært eksperter på disse tjenestene i nesten 400 år. I Norge operer vi som en såkalt post-konsolidator, hvor vi jobber for å gi deg de beste vilkårene fra hele bransjen. Dette gir deg en løsning som er både fleksibel og prisgunstig.

Vi lover å gi deg 100% geografisk dekning med høy frekvens på leveringsdager til en gunstig pris.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg