Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Post til utlandet - Internasjonal post

PostNord Internasjonal post
Til mottakere over hele verden
Be om tilbud

Sender du ofte post til internasjonale destinasjoner? Vi leverer dine sendinger til mottakere over hele verden.

Internasjonal post er distribusjon av post til utlandske mottakere. Vi leverer sendingene til mottakers postboks eller postkasse, og det spiller ingen rolle om mottaker er en bedrift eller en privatperson.

Hvordan sender jeg Internasjonal post?

  1. Sjekk at sendingene er i henhold til våre retningslinjer når det gjelder formater, merking og innhold.
  2. Vi henter forsendelsen hos deg eller du kan levere den til en av våre terminaler. Deretter påfører vi portomerke og returadresse for deg.
  3. Deretter sender vi forsendelsen til dine mottakere, som får posten i sin postkasse.

Hvorfor velge PostNord som postleverandør?

PostNord er en utfordrer på posttjenester i norsk sammenheng, men med 2 nasjonale postselskaper i ryggen i Sverige og Danmark som har vært eksperter på disse tjenestene i nesten 400 år. I Norge operer vi som en såkalt post-konsolidator, hvor vi jobber for å gi deg de beste vilkårene fra hele bransjen. Dette gir deg en løsning som er både fleksibel og prisgunstig.

Vi lover å gi deg 100% geografisk dekning med høy frekvens på leveringsdager til en gunstig pris.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg