Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Sende i retur

Har du mottatt varer som du ønsker å sende i retur? Vi hjelper deg.

Er du avtalekunde?

Benytt vår hentebestilling for returen. Sjåføren vil ha med strekkodeetiketter og merke sendingen for deg. Du kan spore sendingen helt til den er kvittert mottatt.

Bestill henting her

Bedrift uten transportavtale

Kontakt avsender for å avtale hvordan du returnerer varen. Hvis du avtaler returfrakt via PostNord, kan du booke retur via hentebestilling. Sjåføren vil ha med strekkodeetiketter og merke sendingen for deg. Du kan spore sendingen helt til den er kvittert mottatt.