Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

Kundenes erfaringer innen e-handel

Les om våre kunders erfaringer og om hvordan vi samarbeider for å løse deres logistikk.

Kaufmann tilbyr Collect In-store

Kaufmann tilbyr Collect In-store

Danske Kaufmann er en av detaljhandelskjedene som har innført Collect In-store. Og det har i høy grad skjedd på begjæring fra kundene.

Tjenesten som lokker kundene til butikken
Kicks

Kicks

Nordens ledende kosmetikkjede, Kicks, vil møte kundene i alle kanaler. Den fysiske butikken samspiller med nettbutikk, iPad og mobilapp for å gjøre kjøpsprosessen så smidig som mulig.

Kicks' erfaringer
Komplett

Komplett

Komplett er en av Nordens største netthandels-aktører. Hvert 4. sekund plukkes en vare på det robotstyrte lageret i Sandefjord.

Kompletts erfaringer
Zalando

Zalando

Zalando er en av Europas ledende nettbutikker innen mote, og akkurat som for andre nettbutikker er leveransen av varene nøkkelen til suksess.

Zalandos erfaringer
Stayhard

Stayhard

​I 2013 utpekte den svenske forretningsavisen Dagens Industri Stayhard til "gaselleforetak" for tredje år på rad, en utmerkelse som går til de bedriftene i Sverige som vokser raskest. Denne farten preger også Stayhards logistikk.

Stayhards erfaringer
Vagabond

Vagabond

En unik løsning gjør at den svenske skobedriften kan utstyre varene med fraktetiketter allerede før de kommer til Sverige. Resultat: Raskere levering, redusert miljøpåvirkning og lavere logistikkostnader.

Vagabonds erfaringer

Ellos

Ellos selger mote og hjeminnredning via katalog og nett i hele Norden, og velfungerende leveranser er helt avgjørende for virksomheten.

Ellos' erfaringer

Greenman

Greenman selger såkalte miljøtonere til forhandlere av kontorprodukter i Sverige, Finland, Danmark og Baltikum.

Greenmans erfaringer
Vil du vite mer om våre e-handelsløsninger?

Vil du vite mer?

​Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg​