Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

PostNord Delivery Checkout

Med PostNord Delivery Checkout kan du tilby kundene tilpassede leveringsvalg. Det er en modul som gjør det enklere og tydeligere å velge det alternativet som passer best. Modulen kan lastes ned gratis.

Enkelt for din kunde å velge leveringsmåte

Delivery Checkout er en modul som installeres på ditt nettsted og lar kundene velge levering etter sine egne ønsker. Modulen holder styr på hvor kundene befinner seg når de handler, og tilpasser leveringsalternativene ut fra postnummer eller landskode.

Den hjelper kundene med å forstå og velge mellom de forskjellige alternativene for å komme frem til det som passer best.

Modulen forenkler også hverdagen for deg som driver nettbutikk – ved å koble sammen hver leveringsmåte med riktig produkt og passende tjeneste hos PostNord koblet til et system som administrerer transporten.

Med PostNord Delivery Checkout kan din kunde blant annet:

  • Se forskjellige leveringsalternativer basert på hvor vedkommende befinner seg geografisk.
  • Se værmeldingen for sitt postnummer fem dager frem i tid.
  • Velge servicested via kart for hele Skandinavia.
  • Se prisforskjeller basert på leveringsalternativer.
  • Se prisforskjeller basert på kjøpesummen.

Passer til de vanligste netthandelsplattformene

Delivery Checkout kan lastes ned gratis og kobles til de vanligste netthandelsplattformene. Du bestiller modulen på vconnect.se, der du også angir om du vil han hjelp med installeringen.

PostNord tilbyr i samarbeid med vConnect kostnadsfri installeringshjelp til de første 200 kundene. Deretter vil samme support koste cirka 1400 kroner (150 EUR).