Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

Full kontroll med Avsenderportalen

PostNord Avsenderportal
Alt på ett sted
Be om tilbud

Fra vår nye avsenderportal styrer du alle kommunikasjons- og logistikkløsninger mot dine mottakere akkurat slik du ønsker, og du kan gjøre deg og dine produkter synlig for flere tusen daglige brukere av våre tjenester.

I avsenderportalen styrer du alle dine leveranser og all kommunikasjon med dine mottakere, slik at du får det på den måten som passer deg best.

Dette får du i avsenderportalen:

  • Identifiser dine målgrupper og send målrettet markedskommunikasjon, enten via SMS, e-post, fysisk DM eller som del av din faktura og annen post, for å oppnå maksimal effekt med dine sendinger.
  • Ta i bruk bestillings-APIer for å sikre en smidig handel, både for deg og dine kunder.
  • Administrer dine transporter, endre, spore og følg opp med live statuser.
  • Konfigurer betalingsløsninger som gir kundene fleksibilitet og frihet og send fakturaer med tilpasset kundekommunikasjon.
  • Få evalueringer fra kundene dine, slik at du kan følge dem opp og møte dine kunders forventninger og behov.

I tillegg kan du tilgjengeliggjøre dine produkter direkte i vår mottakerportal og PostNord Shopping, slik at du oppnår synlighet overfor 1 million daglige brukere av våre tjenester.

Har du allerede en Min side-bruker? Da kan du logge inn i portalen allerede nå.

Gå til avsenderportalen