Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Stians sport

Stians sport distribuerer 90–100.000 sykler hvert år. PostNord frakter flesteparten som ikke går direkte til kjedelager.

Stians Sport har fokus på merkevarer av høy standard, og presisjon i leveranse er en av de viktigste forutsetningene for å opprettholde bedriftens markedsposisjon. PostNord sørger for at syklene kommer til sportsbutikker både i Norge og Sverige.

Mot butikkene er PostNord-sjåførene på mange måter vårt ansikt utad.

- Idealsituasjonen er når sjåførene blir invitert på julebord hos våre kunder – sportsforretningen – da har vi kommet langt sier Jørgen Nerhus, Logistikksjef Stians Sport.

Stians Sport

​Antall ansatte: 30

Omsetning: NOK 220 mill.

Virksomhet: Norgesledende importør av merkevarer på sykkel, trim og sykkelutstyr.

​Nettside: www.stians-sport.no

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg