Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

"PostNord gjør det smidig for våre kunder"

Zalando

Zalando er en av Europas ledende nettbutikker innen mote, og akkurat som for andre nettbutikker er leveransen av varene nøkkelen til suksess. Det er viktig at kunden får en god opplevelse, og nettopp derfor samarbeider Zalando med PostNord i hele Norden.

​”Jeg er veldig fornøyd med PostNord sin håndtering av leveranser”, sier Marc Mahler, logistikkansvarlig hos Zalando. ”Vi har et godt samarbeid og kontinuerlig kontakt om hvordan vi kan utvikle logistikken. Dette gjør at vi til enhver tid har mulighet til å forbedre kundenes opplevelser.” Zalando benytter seg av en logistikktjeneste som er sikker, rask og har en enkel returløsning.

”PostNord gjør det enkelt for kundene våre”, fortsetter Marc Mahler. ”Når kundene er fornøyde med leveransen blir det mer handel.”

Klikk på linken under for å lese mer om tjenestene Zalando benytter seg av:

MyPack/Pakkeutlevering​

Marc Mahler, logistikkansvarlig hos Zalando.
Marc Mahler, logistikkansvarlig hos Zalando.

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg