Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

NETTHANDEL I NORDEN halvårsrapport 2017

Nordisk netthandel for 89,9 milliarder i første halvår av 2017

De nordiske forbrukerne anslår at de har handlet på nettet for til sammen 89,9 milliarder kroner i løpet av første halvår av 2017.

Innenlandske nettbutikker, utenlandske nettaktører og aktører som har hele Norden som sitt hjemmemarked, driver dette mangemilliardersmarkedet som fortsetter å revolusjonere hele
detaljhandelslandskapet.

Cirka 80% av nordboernes samlede netthandelsforbruk går til nasjonale nettaktører i de respektive landene, men forskjellen mellom de nordiske landene er stor. I Sverige holder den aller største andelen av forbruket seg innenfor landets grenser, mens en større andel av forbruket i Finland går til utenlandske nettbutikker.

Ved årsskiftet 2016/2017 ble det gjort endringer i målemetoden. Sammenligninger med tidligere rapporter bør derfor unngås.

Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i første halvår av 2017 (milliarder NOK)
Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i første halvår av 2017 (milliarder NOK)
Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i respektive hjemland samt utenlands (milliarder NOK)
Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i respektive hjemland samt utenlands (milliarder NOK)
Last ned Netthandel i Norden Halvårsrapport 2017 Last ned Netthandel i Norden Halvårsrapport 2017

Få tilgang til hele rapporten

Last ned rapporten og få innsikt i netthandelstrender, forbrukerpreferanser og utsikter for 2017.

Last ned Netthandel i Norden Halvårsrapport 2017