Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Netthandel i Norden 2018

Trenden er tydelig: Netthandelen blir mobil.

Nordmenn havner nest øverst på Nordens liste over hvem som handler mest på nett. Og handelen skjer stadig oftere via smarttelefonen.

Last ned netthandelsrapporten 2018 her

Norske forbrukere handler mest fra Kina

I 2017 handlet 4 av 10 nordmenn månedlig fra utlandet. Totalt brukte vi 7,3 milliarder kroner, derav mest gikk til Kina.

Les hele artikkelen
mobil-shopping

Kvinner mobil-shopper mer enn menn

Antall forbrukere som oppgir at de har gjennomført ett eller flere kjøp med mobiltelefonen den siste måneden, øker kraftig i alle de nordiske landene. I Norge er kvinner desidert de ivrigste.

Les hele artikkelen