Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Nordisk Logistikkbarometer 2016/2017

Vi kan lære av de beste: Nordisk logistikkbarometer er et initiativ for å øke kunnskapen om og gi innsikt i nordiske bedrifters syn på sin virksomhet når det gjelder logistikk. Last ned rapporten og les resultatene av undersøkelsen her.

Denne utgaven av Nordisk logistikkbarometer tar for seg kritiske suksessfaktorer, forskjeller mellom bransjer og hvordan fremgangsrike nordiske bedrifter innen logistikk opptrer.

Rapporten tar for seg nyttegevinsten av et tettere samarbeid mellom logistikkleverandører og logistikkjøpere fordi undersøkelsen viser at fremtidens logistikk inngår i bedriftenes strategiske agenda og anses som et viktig element i lønnsomhetsligningen.

Last ned rapporten