Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord nyheter og pressemeldinger

Nyheter og pressemeldinger

Her finner du de siste nyhetene fra PostNord Norge.

Siste nytt

Hvordan beskytte deg mot svindelforsøk

Vi opplever stadig oftere å bli utsatt for svindelforsøk på e-post eller sms, der avsender ønsker personsensitiv informasjon fra deg. I en tid hvor smarttelefonene er svært sentrale i vår hverdag, er det enklere enn noen gang for svindlere å nå ut til forbrukere over hele landet.

PostNord har åpnet egen butikk på Grünerløkka

På Grünerløkka ved Sofienbergsparken åpnet PostNord sin første butikk 18. oktober. Positive tilbakemeldinger er en gjenganger for PostNord-butikken som åpnet for drøye tre måneder siden, og teamleder Tatjana Erdal ser positivt på fremtiden til butikken.

– PostNord-ligaen er en fantastisk utviklingsarena

Foran årets sesong i PostNord-ligaen er det totalt 9 nye klubber. De nye klubbene vil i løpet av 2019-sesongen bli kjent med PostNord-talentet som har vært en suksess de tre siste sesongene.

Nordmenn handler julegaver på nett for 5 milliarder norske kroner

Julehandelen er i gang, og mange forbrukere er tidlig ute med årets innkjøp av julegaver. Sammenlignet med Danmark og Sverige er Norge tidligst ute, i følge en ny rapport fra PostNord. 

Nordic Channel Compass

PostNords nye rapport Nordic Channel Compass ser på hvordan forbrukere ønsker å kommunisere med bedrifter og myndigheter i Norden.

«Gamle fremgangsmåter blir stadig mer ineffektive, derfor ønsker vi å bidra til å skape nye,» sier Henrik Kihlberg, leder for Commercial Market Support, Communication Services, PostNord.

PostNords nye kundeportal – enklere e-handel

PostNord lanserer nå en helt ny kundeportal. Den gjør e-handel enklere for alle involverte parter.

Prisjustering 1. desember 2018

Vi opererer i et utfordrende marked og opplever økende kostnadspress.

Transport & logistikk 2018

22. og 23. oktober var det Transport & Logistikk-konferanse på Clarion Hotell på Gardemoen. 

Send dine pakker fra butikk til butikk

Vi gir deg starthjelp til nettbutikken! Fra 3. oktober kan du selv levere pakkene dine til våre pakkeleveringssteder og sende til dine kunder. Du sender din pakke fra butikk til butikk.