Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord nyheter og pressemeldinger

Nyheter og pressemeldinger

Her finner du de siste nyhetene fra PostNord Norge.

Siste nytt

Sterkt første kvartali en utfordrende tid

– Det er gledelig å kunne konstatere en resultatforbedring i første kvartal til tross for fortsatt digitalisering i brevmarkedet. Etter flere år med redusert omsetning vokser vi igjen, sier fungerende administrerende direktør og konsernsjef Annemarie Gardshol.

Nye tjenester for deg som venter på pakker til din bedrift

Aldri har mer av handelen i Norge foregått digitalt, og aldri har det heller vært enklere. Vi utvikler stadig bedre tjenester for bestilling, frakt, betaling og retur, og nå kan også du som først og fremst mottar varer ta del i denne forenklingen.

Gratulerer til Voice og Brødrene Dahl

Logistikkprisen 2019 ble tildelt Voice Norge, mens Brødrene Dahl stakk av med Miljøprisen 2019 under årets Futurum-konferanse. Konferansen ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo.

PostNords fortollingskontor i Halden fyller år

- Til tross for at fortollingskontoret åpnet for 2 år siden er det ikke alle som vet om oss, sier avdelingssjef Ronny E. Hansen.

Tollinformasjon PostNord angående Brexit

Det forventes at Storbritannia vil forlate Den europeiske union (EU) 29. mars 2019. Den ventede uttredelsen fra tollunionen innebærer vesentlige endringer for pakke- og logistikktransporter til og fra Storbritannia.

Ny pilot: Digitale pakkebokser rett ved kundens bosted

På grunn av den eksplosive økningen i netthandelsutsendinger, innser vi at det er behov for leveringsløsninger som har kapasitet til å håndtere kundenes behov for raske og fleksible leveringer til riktig tid. Sammen med selskapet SwipBox, som utvikler programvare og maskinvare for selvbetjente maskiner, tester vi nå ut en helt ny infrastruktur for levering av pakker.

Nordmenn er mest mottakelige for kunstig intelligens

I PostNord sin ferske rapport «Netthandelen i Norden» anslås det at vi nordmenn handlet på nett for 49,1 milliarder NOK i 2018. Og i rapporten fremgår det også at nordmenn er de som er mest mottakelige for AI, kunstig intelligens, i Norden.

Halden - et fortollingskontor av de sjeldne

Godt arbeidsmiljø, artig dialekt og en avdeling i utvikling er det som møtte oss da vi var på avdelingsbesøk i Halden.

Nordmenn har firedoblet sin netthandel siden 2008

Netthandelen fortsetter å øke: 66 % av Norges befolkning oppgir at de handler på nett hver måned. I fjor brukte vi Nordmenn 49,1 milliarder på netthandel av fysiske varer.

Mangfold er viktig for arbeidsmiljøet

PostNord har et mangfoldig arbeidsmiljø spredd over hele landet, hvor mennesker med ulik bakgrunn og nasjonalitet samles.