Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Enklere hverdag med stykkgodstjenesten

Enklere hverdag med stykkgodstjenesten

PostNords stykkgodstjenester gjør hverdagen enklere for deg - flere kolli i forskjellige størrelser kan sendes samlet.

Mange bedrifter leter etter en logistikkpartner som kan dekke alle leveringsbehovene de har, og PostNords stykkgodstjeneste er et viktig skritt på denne veien. Stykkgods er samlede sendinger av pakker og pall på opptil 2000 kilo. Du kan altså sende forsendelser med flere kollier i forskjellige størrelser til én og samme kunde, en fleksibel og effektiv løsning.

Én bil henter alle kolliene; det krever mindre sortering, gir god oversikt og forenkler hverdagen på lageret – du sparer tid både på B2B- og B2C- produkter. PostNords stykkgodstjeneste gir enklere registrering, bedre kontroll og lavere kostnader samlet på én faktura.

PostNord tar hele jobben for deg

PostNord har kontrollpunkter som gir nøyaktig informasjon og god kontroll. Informasjonen kan brytes ned til hver enkelt sending, varegruppe og rute, og gir nøyaktige svar både når det gjelder økonomi og miljøpåvirkning.

Overvåkes hele døgnet

Vi følger EDI-status, lasting og lossing, og leveringsstatus for hver enkelt sending. Eventuelle avvik varsles automatisk slik at du proaktivt kan informere dine kunder. Fra vårt sentrale kontrollsenter følger vi med på alle sendinger fra minutt til minutt. Vi følger utviklingen nasjonalt, regionalt og brutt ned på hver enkelt rute og sending. Denne pulsmåleren gir sendingsstatus i realtid hele døgnet. Vi rapporterer sendings-, omsetnings- og kvalitetsstatistikk slik at du, sammen med oss, kan følge med på utviklingen.

Informasjonen er tilgjengelig på våre nettsider via innlogging på min side, og på vår app som er tilpasset iOS og Android.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.