Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Nordmenn handler julegaver på nett for 5 milliarder norske kroner

05.12.2018 09:00:00

Julehandelen er i gang, og mange forbrukere er tidlig ute med årets innkjøp av julegaver. Sammenlignet med Danmark og Sverige er Norge tidligst ute, i følge en ny rapport fra PostNord. 

Julegaver på nett for 5 mrd

I 2018 er det spådd rekordmange julegaver som vil bli handlet på nett, det viser den nye rapporten «Temperaturmåling julehandel i Norden 2018» fra PostNord.

Det forventes at nordmenn vil bruke cirka 5 milliarder NOK på å kjøpe julegaver på nettet i 2018, noe som kan sammenlignes med 20,1 milliarder NOK i Norden samlet sett. 

- E-handel har vokst i Norden, og i år sier omtrent halvparten av nordmenn, svensker og dansker at de vil kjøpe minst èn julegave på nett, sier Rikke Kyllenstjerna, e-handelsekspert i PostNord.

Rapporten «Temperaturmåling julehandel i Norden 2018» er basert på svar fra over 8000 forbrukere gjennomført i november 2018.

For mer informasjon, kontakt:

Netthandelsekspert i PostNord Rikke Kyllenstjerna,

Telefon 481 18 470, e-post

 rikke.kyllenstjerna@postnord.com

 Kommunikasjonssjef Bjørn Thorvaldsen

Telefon 918 23 439, e-post

bjorn.thorvaldsen@postnord.com

Images

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
Få nyhetsbrev fra oss