Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Logistikk for regnskogen

Vi i PostNord er stolte av å bidra også på årets TV-aksjon. – Vårt bidrag viser at vi tar ansvar for samfunnet vårt, mener Robin Olsen.

Vi skal vokte regnskogen

Regnskogen er avgjørende for klimaet nå og i fremtiden, og vi i PostNord er stolte og glade over å være med på årets største dugnad. I høst har vi kjørt bøsser og materiell til over 400 kommuner, samtidig deler vi ut frø, jord og nedbrytbare potter i bambus som symbol for ønsket vekst i verden.

Regnskogen er hjem for 260 millioner mennesker og avgjørende for din og min klimafremtid. Her finner du alt du trenger å vite om årets TV-aksjon.​

– Vi kan bidra med det vi er best på, nemlig logistikk og engasjement. Ved å støtte årets TV-aksjon, viser vi med ord og handling at vi tar ansvar for samfunnet vårt, mener Robin Olsen, administrerende direktør i PostNord.

Robin Olsen

For hvert kundemøte som er booket før 16. oktober, gir vi i PostNord 400 kroner til årets TV-aksjon for bevaring av regnskogen.