Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Mestermøte på nytt Futurum

12.10.2018 13:16:44

En tidligere amerikansk president og en olympisk mester sto på talerlisten da PostNord-kundene i Oslo-regionen møttes til Futurum-konferansen.

Mestermøte på nytt Futurum

- Dette var en ekstremt spennende møteform der vi får det beste fra to verdener. Det å få diskutere fag, og samtidig få tilgang til noen av verdens mest spennende og flinke mennesker på sitt område, håper jeg blir fremtiden, sier Andre Vevle, CEO i BlackDesign.

PostNords Futurum-konferanse samler kunder fra hele landet. Og da regionene Oslo og Øst skulle møtes på Moxy på Hellerudsletta 26. september, var det lagt opp til en uvanlig vri:

Samme dag, på samme sted, avholdt nemlig Oslo Business Forum sitt store seminar der USAs tidligere president Barack Obama var hovedtaler. Lars Smith i PostNord hadde ordnet det slik at Futurum-deltakerne, i tillegg til å kunne diskutere nye logistikkløsninger med likesinnede og få en titt på PostNords nye tjenester, fikk adgang til både Obama og de andre hovedtalene på Oslo Business Forum.

- Det var en meget spennende dag for oss når vi skulle presentere regionalt Futurum i ny innpakning i samarbeid med Oslo Business Forum. Dynamikken med innlegg i eget møterom, kombinert med forelesere på hovedscenen til OBF, var veldig bra. Møtet opplevdes som nytt og spennende, skal vi tro alle de tilbakemeldinger jeg fikk på slutten av dagen, sier Lars Smith, Futurum-general og leder for strategisk kundeprogram i PostNord.

I løpet av dagen var det også lagt inn en rekke aktive pauser der deltakerne kunne tre inn i en helt egen virkelighet. Se smakebiter her!

Tilskuere på nytt Futurum
Publikum på Futurum-konferansen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
Få nyhetsbrev fra oss