Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Enklere e-handel med vår nye Mottakerportal

18.12.2017 15:19:03

I mottakerportalen finner du masse nyttig informasjon om dine pakker. Du får mulighet til å gjøre individuelle tilpasninger, og du får tilgang på en rekke unike tjenester som gjør handleopplevelsen på nett enklere og mer komfortabel.

Ved å registrere din kontaktinformasjon og dine leverings- og betalingspreferanser i din profil, vil du automatisk gjenkjennes når du handler hos oss eller hos våre partnere.

Når du har bestilt en vare med din foretrukne leveringsmåte, kan du fortsatt endre denne om noe annet skulle passe deg bedre. Med FlexChange kan du endre leveringssted, og du kan utvide hentetiden slik at pakken venter på deg om du ikke kan hente den i det opprinnelige tidsrommet.

Dette gjør handelen rask, enkel og smidig, og du får varene dine akkurat slik du vil ha dem.

Gå til Mottakerportalen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
Få nyhetsbrev fra oss