Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Ny og større terminal i Trondheim

Trøndelag er i rask utvikling, og PostNord investerer stort for å være landsdelens beste logistikkpartner også i fremtiden.

Nye Terminal Trondheim som åpnes høsten 2016, har økt automatisering og topp moderne teknologi som sikrer raskere og mer fleksibel håndtering av gods og pakker.

Vår nye terminal på Heimdal vil få ett av Europas mest moderne sorteringsanlegg, noe som vil øke både tempoet og presisjonen i vareflyten.

Størrelse: 5745 kvm 
Antall porter: 63 
Sorteringskapasitet: 3300 kolli per time