Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Nytt sorteringsanlegg - gir deg større forutsigbarhet og bedre leveringskvalitet

Den store ombyggingsperioden fant sted i sommer, og etter en rekke kvalitetstester denne høsten nærmer vi oss ønsket produksjonskapasitet. Det nye anlegget tar seg av alle pakker - også parti og stykkgods - og vil øke kvaliteten for deg som kunde.

Takk for tålmodigheten

Det er ikke fritt for at det er krevende å på plass et så stort sorteringsanlegg, og direktør for produktutvikling i PostNord, Pål Eier, takker berørte kunder for tålmodigheten.

- Kundene har vært tålmodige med oss når uforutsette hendelser har dukket opp, sier Eier.

Han forteller at det nye sorteringsanlegget nå fungerer bedre og bedre, og at kapasitetsøkningen vil merkes av kundene gjennom større forutsigbarhet på leveringskvaliteten.

For deg som forventer rask levering

Det nye sorteringsanlegget gjør PostNord ledende på effektiv levering også til private postkasser, hjemlevering og utlevering i butikk. Dette kommer både deg og dine kunder til gode.