Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord Norge på Facebook - for å hjelpe forbrukere

11.02.2019 13:56:00

Visste du at PostNord Norge har fått sin egen Facebook-side?
I 6 måneder har vi hatt en aktiv Facebook-side med hovedfokus på å hjelpe forbrukerne ved å svare på spørsmål, og løse problemer som oppstår hos oss.

Ved å være aktive på Facebook ønsker vi å skape en god relasjon med deg som kunde og våre sluttforbrukere gjennom å vise at vi er tilgjengelige og pålitelige, og at vi lytter til dere.

Samtidig ønsker vi:

  • Å posisjonere PostNord som ekspert innen e-handel med fokus på spørsmål innen vare-distribusjon og omnikanal-løsninger.

  • Å posisjonere PostNord Norge som ledende aktør hva gjelder effektive logistikk- og kommunikasjonsløsninger til, fra og innen Norden.

  • Å vise at vi er et nordisk konsern, og at vi tar posisjonen som en aktør på høyde med våre sterkeste konkurrenter.

Klikk her for å følge oss på vår Facebook-side 

Bilde av kunderservice som svarer på Facebook
Fra venstre: Jacob, Maria, Ismail, Bautista og Marty

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
Få nyhetsbrev fra oss