Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord skal vokte regnskogen

Vi i PostNord må gå foran og inspirere andre til å engasjere seg for miljøet. Vi kan bidra med det vi er best på, nemlig logistikk og engasjement til verdens største dugnad for klimaet, sier administrerende direktør i PostNord Norge, Robin Olsen. Derfor er det naturlig at PostNord stiller som logistikkpartner for TV-aksjonen.

Allerede i juni startet PostNord planleggingen av logistikken ved årets TV-aksjon, og nå er materiell sendt ut til over 400 kommuner i landet. For hvert kundemøte som er bookes innen 16. oktober gir PostNord 400 kroner til Regnskogfondet, i tillegg har vi delt ut "vekstpakker" til våre kunder, med jord, frø og potter i nedbrytbar bambus. En symbolsk handling som støtter budskapet om å se regnskogen vokse.

De innsamlende midlene ved årets TV-aksjon går til Regnskogfondet, som jobber med å redde det som er igjen av verdens regnskoger. Både for å ivareta hjemmet til 260 millioner mennesker, et unikt biologisk mangfold og ikke minst for å begrense den globale oppvarmingen. Innsatsen er til et felles beste for hele jordens fremtid. PostNord har oppfordret alle ansatte til å bidra der de kan på aksjonsdagen 18. oktober, samtidig pågår logistikkjobben for fullt.

Ønsker du å bidra? Registrer deg som bøssebærer her.

TVA 2015