Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Send dine pakker fra butikk til butikk

25.10.2016 13:00:00

Vi gir deg starthjelp til nettbutikken! Fra 3. oktober kan du selv levere pakkene dine til våre pakkeleveringssteder og sende til dine kunder. Du sender din pakke fra butikk til butikk.

Pakken utleveres til din mottaker gjennom det av PostNords 1400 utleveringssteder som er nærmest der han eller hun bor, og dere kan begge spore pakken hele veien.

Dette produktet kompletterer PostNord MyPack Collect og er tilpasset deg som ikke sender så mange pakker at du trenger daglige hentinger, men heller ønsker å levere selv etter behov.

Send dine pakker fra butikk til butikk