Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Transport & logistikk 2018

25.10.2018 15:26:51

22. og 23. oktober var det Transport & Logistikk-konferanse på Clarion Hotell på Gardemoen. 

Det var 60 års jubileum for konferansen, det var stort oppmøte fra bransjen med over 900 deltagere. PostNord stilte med stort team, stand og ikke minst drops, der salg, rådgiving og ledere stilte aktivt opp. Ole Hagen Delte ut pris til beste Bachelor og Masteroppgave under middagen.

Norsk Industri kunne by på innholdsrike foredrag om bland annet klima, digitalisering og fremtidens transport. Det ble også satt av tid til debatter med blant annet Samferdsels ministeren, Jon Georg Dale. Postnords administrerende direktør Robin Olsen var med i debatt der rammebetingelser og miljø, der lederen fra blant annet Dhl express, Schenker, Bring og Kunne + Nagel. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
Få nyhetsbrev fra oss