Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Trenerprofilene inntar PostNord-ligaen

12.04.2018 13:03:07

Per-Mathias Høgmo, Tom Nordlie og kanskje også Sven-Göran Eriksson? Årets PostNord-liga blir nesten like spennende å følge på sidelinjen som på banen. 

Duell PostNord–Ligaen
Duell PostNord–Ligaen

Per-Mathias Høgmo ble kjent som Per-Messias i Tromsø, men hadde ikke like stort hell med landslaget. Nå håper hele Fredrikstad på han igjen skal bli frelseren for en av de virkelige aristokratene i norsk fotball.

Tvers over Oslofjorden leder en av tidenes toppscorere i Eliteserien, Petter Belsvik, den gamle storheten Fram som nylig lanserte et prosjekt for å få flere fans enn Bayern München. På tribunen i Larvik dukket plutselig Sven-Göran Eriksson opp – og nå går ryktene om at Englands tidligere landslagssjef kan tenke seg en rolle i klubben.

Legg til tradisjonsklubber som Hødd, Mjølner og Moss – og årets PostNord-liga (tidligere 2. Divisjon) kan bli morsommere å følge noen gang.

Bedre spissing med nytt seriesystem

- Det gror bedre enn på lenge i norsk fotball. I løpet av en uke i mars kvalifiserte både G17- og G19-landslaget til EM, noe som aldri før har skjedd i samme år. En av grunnene er spissingen av seriesystemet før fjorårssesongen, der PostNord-ligaen gikk fra fire til to avdelinger. Konkurransen er skjerpet, og talentene får bedre matching, sier Ole E. Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord.

PostNord-ligaen består nå av to avdelinger med 14 lag hver. Tre fra hver avdeling rykker ned – bare vinneren går opp. De to på andreplass spiller kvalifisering mot lag nummer 13 i OBOS-ligaen (1. divisjon).

Seriestart er 14. april, og 27. oktober vil det hele være avgjort. Amedia har TV-rettighetene til ligaen, og satser stort på direktesendinger der hver av mediehusene følger sine lokale lag.

 Kårer årets talent

- Det er bare å glede seg! Som tidligere år vil vi også i år kåre årets talent, der trenerne nominerer kandidater til en jury bestående av folk fra Fotballforbundet, Norsk Toppfotball, Amedia og oss. Tidligere vinnere har alle tatt steget opp i divisjonene – så dette er spillere med en lys fremtid, sier Ole E. Hagen.

Tidligere vinnere inkluderer Markus Solbakken, (sønn av Ståle i HamKam), og Kasper Nissen (nå Sogndal). 

Fakta: PostNord-ligaen

PostNord-ligaen, Avdeling 1

Alta

Asker

Bærum

Elverum

Fram

Fredrikstad

Grorud

Hønefoss BK

Mjølner

Moss

Nybergsund IL Trysil

Odd 2

Raufoss

Stabæk 2

 PostNord-ligaen, Avdeling 2

Arendal

Brattvåg

Bryne

Egersunds

Fløy

Hødd

KFUM

Kjelsås

Nardo

Skeid Fotball

Stjørdals-Blink

Vard Haugesund            

Vidar

Vålerenga 2

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.