Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Utrolige rekorder under Black Week og Black Friday – forsinkelser må påregnes

28.11.2017 11:08:29

Forrige uke (uke 47) ga volumrekord i antall pakker med 752 000 pakker (kolli) på grunn av Black Friday og Black Week, med en vekst på 42 % mot i fjor! En utrolig volumvekst, som betyr at kundene våre har lykkes med sine Black Week og Black Friday kampanjer.

Utrolige rekorder under Black Week og Black Friday – forsinkelser må påregnes

Det er forventet en ytterligere økning denne uken hvor vi nærmere oss 900 000 pakker (kolli). Vi sliter med kapasitet for å ta unna dette volumet både på Alfaset og avdelingene rundt om i landet.

PostNord har og vil sette på ekstrakapasitet for å håndtere ekstra volumene samt forbereder for produksjon også kommende helg , både lørdag og søndag. Vi er sannsynligvis ikke à jour før ut i neste uke.

Vi er svært takknemlige for den suksess våre kunder har hatt med sine kampanjer. Våre avdelinger gjør det de kan for å levere godset i tide, men forsinkelser kan oppstå. Vi beklager ulempene dette kan medføre for våre kunder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
Få nyhetsbrev fra oss