Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Vi leverer PostNord-ligaen

Vi leverer PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av 2. divisjon og har signert en treårig avtale med Norges Fotballforbund. Med det får ligaen navnet: PostNord-ligaen.

Gjennom samarbeidet med Norges Fotballforbund håper vi å kunne bidra positivt til utviklingen av norsk fotball. Med dette ønsker vi å synliggjøre og styrke 2.divisjon som en viktig arena for utvikling og rekruttering for de mange lokale og sentrale klubbene i landet.

For norsk fotball er dette også en god plattform for unge talenter med ambisjoner om å bli toppspillere. PostNord, gjennom sine mange avdelinger spredt over hele landet, håper å kunne bidra positivt til det lokale engasjementet og synlighet rundt den nye ligaen.

- Vi er lokalisert med avdelinger i hele Norge. Vi hjelper lokale aktører hver bidige dag med få sine varer frem, og vi har så lyst til å være med å løfte frem norsk fotball. Dette blir et samarbeid som vil glede alle våre medarbeidere og kunder i hele Norges land, sier kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen.