Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNora

Enklere e-handel

Mitt navn er PostNora og er PostNords nye chatBOT.

Jeg ble født i august 2018, men lærer utrolig fort. Faktisk så lærer jeg nye ting hver dag.
Fordelen med å være en chatBOT er at jeg er tilgjengelig hele døgnet, alle dager i året. Klarer jeg ikke å hjelpe deg, så forsøk å omformulere spørsmålet.

Dette er noen av tingene du kan spørre meg om:

- Hvor er pakken min?

- Når blir sendingen min levert?

- Kan du be sjåføren sette pakken på baksiden av huset?

- Hva er hentekoden min?

- Kan noen andre hente pakken for meg?

Selv om jeg er en chatBOT for PostNord, kan jeg også andre ting. Be meg om å fortelle en vits eller spør meg hvordan jeg har det.

Snakk med meg her. (IKON)

Ønsker du at jeg skal lære noe nytt, kan du sende tips til mine menneskelige kollegaer her: chatbot.no@postnord.com Du kan lese mer om hvordan

PostNord håndterer personvern her