Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Seminarer og kurs

PostNord engasjerer seg aktivt for å bidra til å oppdatere kunder og andre interesserte på trender og markedsendringer, nye og mer rasjonelle logistikkløsninger og muligheter skapt av ny teknologi.

Dette gjør vi gjennom å tilby en blanding av regionale og nasjonale seminarer og kurs, ofte også spesielt tilpasset bestemte bransjer og industrier.

Våre arrangementer

e-d@y 2018: Nytenkning og enkle løsninger

e-d@y 2018

For fjerde året på rad, og igjen ble e-d@y en innholdsrik dag med flere dyktige forelesere.

Alt om e-d@y 2018
e-d@y 2017: Kundeinnsikt - gjør hele forskjellen

e-d@y 2017: Kundeinnsikt - gjør hele forskjellen

Hvor oppdatert er du på dine kunders ønsker og forventninger? Det er en tøff kamp for å være kundens favoritt. Transparens, globalisering og mer forlangende kunder forandrer bedrifter og omgivelsene.

Alt om e-d@y 2017
Futurum-konferansen 2017

Futurum-konferansen 2017

En gang i året arrangeres PostNords Futurum-konferanse, en konferanse som tar for seg fremtidstrender som vil prege dagens logistikk- og kommunikasjonsløsninger. Dette er også en samlingsarena for bransjen, her deles erfaringer og inspirasjon for å drive utviklingen videre. Her får dere en oppsummering av årets konferanse, hvor det overordnede temaet var Digitalisering.

Alt om årets konferanse
e-Day 2016

e-Day 2016

Vil du lykkes med netthandel? Vi vet hvordan du får lønnsom vekst! Velkommen til gratis e-handelsseminar ved Ullevål Business Class 30. november.

Se programmet og meld deg på