Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Futurum-konferansen 2017

Futurum-konferansen 2017

En gang i året arrangeres PostNords Futurum-konferanse, en konferanse som tar for seg fremtidstrender som vil prege dagens logistikk- og kommunikasjonsløsninger. 

Konferansen er også en samlingsarena for bransjen; her deles erfaringer og inspirasjon for å drive utviklingen videre.

Her får dere en oppsummering av årets konferanse, hvor det overordnede temaet var Digitalisering.

Logistikkpris til Komplett

Under konferansen deles også Logistikkprisen ut. Den er rettet mot kunder av Postnord som har samarbeidet om forbedringer som gir økt konkurransekraft, gjennomførte analyser eller andre forbedringsprosjekter.

Årets 3 kandidater var Stian Sport, Komplett Group og Bertel O. Steen. Disse har alle et sterkt partnerskap med PostNord og vært pådrivere med hensyn til å utvikle våre logistikkløsninger.

Årets vinner ble netthandelsgiganten Komplett Group.

Les mer om årets prisvinner her.