Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

I helgen kåres årets PostNord-talent

Fredrikstad blir i PostNord liagen

Trenerne i PostNord-ligaen har talt. Nå presenteres de fem med flest stemmer – hvorav en får prisen som Årets Talent i PostNord-ligaen.

For tredje gang kåres Årets Talent i PostNord-ligaen – en liga der det sportslige nivået har hevet seg betydelig de siste sesongene.

Trenerne har kunnet nominere tre spillere hver, hvorav maksimalt en fra hver klubb. Det har gitt mange spennende navn. Spillerne skal være født 1997 eller yngre, og i tillegg til å utmerke seg med spesielt gode fotballferdigheter, ha et høyt utviklingspotensial og stå for gode holdninger (spillere fra andrelag er ikke med i kåringen).

Her er finalistene:

• SEBASTIAN JARL, KJELSÅS

• OSKAR JOHANNES LØKEN, RAUFOSS

• MARCUS JOHANSEN MEHNERT, ASKER

• THOMAS GREVSNES REKDAL, FREDRIKSTAD

• SANDER BIRHANU YSTANES, BRYNE 

Se video

Vinneren får 20.000 kroner og en krystallpremie. Spillerens klubb får også 20.000 kroner fra ligapartner PostNord. Prisen vil altså bli offentliggjort og utdelt på serieavslutningen 27. oktober.

 

Vinneren i 2017 var HamKam spilleren Markus Solbakken

.