Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

TV-aksjonen

TV-aksjonen 2017 Unicef
Hvert barn er en mulighet

For 4. år på rad er vi logistikkpartner til TV-aksjonen. Årets TV-aksjon går til UNICEF og skal gi skolegang og håp til barn der krig raser.

For 4. gang sørger PostNord for at alt materiell til den store innsamlingsdagen, søndag 22.oktober, kommer ut til alle landets kommuner.

PostNord har ansvar for å levere årets markedsmateriell til frivillige og ansatte i Norge. Vi stiller opp med dyktige, engasjerte medarbeidere og markedets beste rutenett.

Det er over 500 komiteer i Norge, og alle Norges kommuner trenger materiellet for å mobilisere de 100.000 bøssebærerne som trengs. Vårt bidrag er å sørge for rask og presis levering av det viktige kampanjemateriellet som skal bidra til rekrutteringen.

Om årets innsamlingsaksjon

Årets innsamlingsaksjon går til verdens største hjelpeorganisasjon for barn, UNICEF, som er representert i over 190 land. I år rettes fokuset på læring og utdanning for barn som står uten skole og som møter en vanskelig fremtid på grunn av krig og konflikt.

Selv om det er flere som går på skole i dag enn for 10 år siden, viser tallene at hele 27 millioner barn står uten et undervisningsopplegg. Det betyr at 1 av 5 barn i krigs- og konfliktområder ikke går på skole. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt land framtid på spill.

Bidragene går til landene Mali, Sør-Sudan, Colombia, Syria og Pakistan. Pengene vil blant annet bidra til å bygge skoler, sikre nødvendig undervisningsutstyr og skolemateriell, og utdannelse av lærere.

Her kan du lese den sterke søknaden fra UNICEF til årets TV-aksjon.

Aksjonsleder Vibecke Østby om PostNord som logistikkpartner:

- Vi er utrolig takknemlige for den jobben PostNord gjør. De er både profesjonelle og engasjerte i saken og TV-aksjonen. Det gjør at det er gøy å samarbeide med PostNord. Bidraget er uvurderlig og sikrer at flere mennesker får hjelp gjennom TV-aksjonen, sier aksjonsleder Vibecke Østby.

– Jeg blir glad hver gang jeg ser en blå lastebil. I år skal jo UNICEF farge Norge lyseblått og der regner vi med å få god hjelp fra PostNord.

Bli bøssebærer for TV-aksjonen

Bli bøssebærer

På blimed.no kan du registrere deg som bøssebærer hvis du vil gjøre en ekstra innsats.

blimed.no
.