Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

Ruteplan i sommer

PostNord sommerruteplan

Det går mot sommer og vi tilpasser våre trafikkmønstre til lavere godsmengder. Som følge av dette vil transporttiden kunne økes med 1 døgn på en del strekninger/postnumre. Dette gjelder i perioden uke 28-31, fra 7. juli til 4. august.

Vi vil gjøre følgende justeringer av våre transporter i sommer:

  • Der det er banestrekninger vil vi benytte bane fremfor bil. Dette kan medføre noe lengre fremføringstid på enkelte strekninger.
  • Vi vil også tilpasse lokaldistribusjonen vår i takt med sesongen, til lavere volumer enn normalt. Det betyr at vi vil ha en noe lavere utkjøringsfrekvens fra våre lokalavdelinger, spesielt til destinasjoner utenfor by-nære områder.
  • Tidsvindutjenesten (levering til avtalte tidspunkter) opprettholdes, men med enkelte avvik i uke 28-31.

Har du spørsmål?

Kontakt kundeservice eller din logistikkonsulent for mer informasjon.

OBS! Våre transporttidsberegninger og kvalitetsmålinger vil bli foretatt etter ordinær ruteplan til tross for reduseringene nevnt over. Dette gjør at kvalitetsmålingene vil vise en redusert kvalitet i denne perioden.