Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Husk ID når du henter pakken din

Husk ID når du henter pakken din hos PostNord

For å sikre at pakkene leveres til sine rettmessige eiere, trenger vi å se legitimasjon når du kommer for å hente pakken din i en av våre butikker. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden eller sporingsappen når du henter din MyPack-pakke i butikk.

Hos oss er det ID-plikt for alle pakker som skal hentes ved våre pakkeleveringssteder. Derfor må du alltid ha med deg legitimasjon når du skal hente pakken din.

Eksempel på gyldig legitimasjon er førerkort, bankkort med foto og pass.

Kan jeg hente pakke for andre?

Ja, du kan hente pakke for andre. Da må du huske å ta med

  • gyldig ID til den du henter pakke for,
  • gyldig ID for deg selv, og
  • hentekoden til pakken.

Du trenger ikke å ha med skriftlig fullmakt med signatur for å få utlevert pakken.

Hent pakke på 1-2-3

Det er veldig enkelt å hente pakker hos oss. Når pakken din har kommet får du en SMS med hentekode og informasjon om hvor du skal hente pakken din.

  1. Du oppgir hentekoden din i butikken, eller viser strekkoden i sporingsappen, og
  2. viser legitimasjon slik at vi kan se at navnet ditt stemmer med navnet på pakken.
  3. Deretter er det bare å signere for at du har mottatt pakken og ta den med deg hjem.

Du kan også følge pakkene dine hele veien fra avsender til deg i sporingsappen vår.

Dersom du har glemt legitimasjon når du skal hente pakken din, får du dessverre ikke ta med pakken din hjem. Vi ønsker ikke å være vanskelige på dette, men vi er veldig opptatt av at pakken skal være trygg hos oss inntil dens rettmessige eier kommer for å hente den.

Last ned appen

Last ned sporingsappen vår

Med appen kan du følge pakker på vei til deg som er sendt med PostNord. Du vil kunne se siste status for sendingen, og når pakken er forventet levert.

Last ned appen
.