Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Varsel

Falske SMS og e-poster

Vi opplever dessverre en del henvendelser rundt sms og e-post med hilsen fra PostNord som viser seg å være falske. Du bør ikke trykke eller agere på linker i disse.

Vi vil oppfordre til å finlese slike meldinger for å etterse om avsenderen virker troverdig, sjekke stavefeil og dårlig grammatikk. Dersom du nettopp har bestilt en pakke, er det ikke så rart om du blir usikker. Er du fortsatt i tvil etter å ha lest e-posten eller sms'en, ta gjerne kontakt med vår kundeservice før du trykker på lenker.

For å se de sendingene som faktisk er på vei til deg, logg inn på my.postnord.no. Her vil du til enhver tid se reelle sendinger som PostNord har på vei til deg.

Vi beklager den ulempe dette måtte medføre!

Under ser du et eksempel på hvordan en slik falsk melding kan se ut.

Falsk e-post
Falsk e-post som utgir seg for å være fra PostNord.
Falsk sporingstjeneste
Falsk sporingstjeneste som utgir seg for å være PostNord.
Falsk markedsundersøkelse
Falsk markedsundersøkelse som utgir seg for å være PostNord.
.