Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

Nordisk netthandel for 89,9 milliarderi første halvår av 2017

De nordiske forbrukerne anslår at de har handlet på nettet for til sammen 89,9 milliarder kroner i løpet av første halvår av 2017.

Innenlandske nettbutikker, utenlandske nettaktører og aktører som har hele Norden som sitt hjemmemarked, driver dette mangemilliardersmarkedet som fortsetter å revolusjonere hele
detaljhandelslandskapet.

Cirka 80% av nordboernes samlede netthandelsforbruk går til nasjonale nettaktører i de respektive landene, men forskjellen mellom de nordiske landene er stor. I Sverige holder den aller største andelen av forbruket seg innenfor landets grenser, mens en større andel av forbruket i Finland går til utenlandske nettbutikker.

Ved årsskiftet 2016/2017 ble det gjort endringer i målemetoden. Sammenligninger med tidligere rapporter bør derfor unngås.

Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i første halvår av 2017 (milliarder NOK) Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i første halvår av 2017 (milliarder NOK)
Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i respektive hjemland samt utenlands (milliarder NOK) Verdien av nordiske forbrukeres netthandel i respektive hjemland samt utenlands (milliarder NOK)
Last ned Netthandel i Norden Halvårsrapport 2017

Last ned hele rapporten

Last ned Netthandel i Norden Halvårsrapport 2017, og få tilgang til alle de nyeste tallene.

Last ned rapporten