Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

Gi oss din tilbakemelding

Vi ønsker å bli bedre! Derfor foretar vi en undersøkelse om hvordan du opplever å motta nattleveranser fra PostNord.

Å huke av for dine foretrukne kommunikasjonskanaler betyr ikke at du melder deg på nyhetsbrev eller liknende. Vi ønsker bare å vite hvordan du helst ønsker at kommunikasjonen oss imellom skal foregå.

Undersøkelsen består av 8 spørsmål og tar kun 1 minutt å besvare.

1. Hvordan kunne du tenke deg å motta daglige driftsmeldinger i fremtiden, slik som utfordringer med vær og mulige forsinkelser? (velg én eller flere)
2. Hvordan kunne du tenke deg å motta mer generell informasjon i fremtiden, slik som nyheter og forbedringstiltak? (velg én eller flere)
3. På en skala fra 1-10, hvor 1 er svært dårlig og 10 er svært bra, hvordan vil du vurdere vår evne til å løse utfordringer raskt?
4. På en skala fra 1-10, hvor 1 er svært dårlig og 10 er svært bra, hvordan vil du vurdere vår evne til å finne en tilfredsstillende løsning?
5. På en skala fra 1-10, hvor 1 er svært dårlig og 10 er svært bra, hvordan vil du vurdere vår evne til kontinuerlig forbedring?
6. Hva er sannsynligheten, hvor 1 er lite sannsynlig og 10 er svært sannsynlig, for at du ville anbefalt PostNord InNight til en venn eller kollega?
7. Ønsker du et besøk av InNight i nær fremtid? Vi ringer deg og avtaler en tid som passer for deg.