Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord-ligaen

PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av 2. divisjon og har signert en avtale med Norges Fotballforbund. Med det får ligaen navnet: PostNord-ligaen.

Gjennom samarbeidet med Norges Fotballforbund håper vi å kunne bidra positivt til utviklingen av norsk fotball. Med dette ønsker vi å synliggjøre og styrke 2.divisjon som en viktig arena for utvikling og rekruttering for de mange lokale og sentrale klubbene i landet.

For norsk fotball er dette også en god plattform for unge talenter med ambisjoner om å bli toppspillere. PostNord, gjennom sine mange avdelinger spredt over hele landet, håper å kunne bidra positivt til det lokale engasjementet og synlighet rundt den nye ligaen.​

Det norske seriesystemet ble endret i 2016 for å øke nivået på PostNord-ligaen, det som utgjør nivå 3 etter Eliteserien og OBOS-ligaen. Det gjorde at alle som ble nr 8 eller dårligere i én av de fire 2. divisjonsavdelingene rykket rett ned, mens bare vinneren gikk opp.

De som var igjen i de 4 avdelingene – lag 2-7 på tabellen – møtes nå sammen med de 4 lagene som rykket ned fra 1. Divisjon. Ligaen består av 2 avdelinger med 14 lag i hver. Bare de 2 avdelingsvinnerne rykker rett opp. De 2 som kommer nærmest møter det 3. svakeste laget i 1. Divisjon til kvalik om én plass. De tre lagene som kommer sist i hver avdeling rykker ned.

De 2 avdelingene samler lag fra Alta i nord til Egersund i sør. Trøndelag, Vestlandet og Oslo-området er bredest representert.

PostNord-ligaen består av følgende avdelinger i 2018:

Avdeling 1

Alta
Mjølner
Raufoss
Asker
Bærum
Grorud
Nybergsund
Stabæk 2
Moss
Odd 2
Fram
Fredrikstad
Hønefoss
Elverum

Avdeling 2

Vålerenga 2
Skeid
Kjelsås
KFUM Oslo
Hødd
Brattvåg
Stjørdals-Blink
Nardo
Arendal
Fløy
Egersund
Vidar
Bryne
Vard Haugesund

PostNord-ligaen avd. 1

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinformasjon til klubbene i PostNord-ligaens avdeling 1.

Gå til tabell og terminliste

PostNord-ligaen avd. 2

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinformasjon til klubbene i PostNord-ligaens avdeling 2.

Gå til tabell og teminliste
.