Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord-ligaen
sponsorater

PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av 2. divisjon og har signert en avtale med Norges Fotballforbund. Med det får ligaen navnet: PostNord-ligaen.

Gjennom samarbeidet med Norges Fotballforbund håper vi å kunne bidra positivt til utviklingen av norsk fotball. Vi ønsker å synliggjøre og styrke 2. divisjon som en viktig arena for utvikling og rekruttering for de mange lokale og sentrale klubbene i landet. Og for norsk fotball er dette også en god plattform for unge talenter med ambisjoner om å bli toppspillere.​

Foran 2019-sesongen har vi en god spredning på lagene. Fra Alta i nord, til Arendal i sør. Fra Halden i øst, til Sotra i vest. Vi har en tilstedeværelse over hele Norge sammen med PostNord-liga lagene, og det tror vi er positivt for et synlig løft av identiteten og det å kunne bidra positivt til det lokale engasjementet.
 
Det er totalt 9 nye klubber i ligaen. Levanger, Byåsen, Sola, Kvik Halden, Senja, Oppsal, Florø, Sotra og Åsane. Disse klubbene vil få grunnpakken levert av PostNord. De nye klubbene vil i løpet av 2019-sesongen også bli kjent med PostNord-talentet som har vært en suksess tidligere. I tillegg skal det også høres hvor man er på kamp, og du skal kunne følge med på ligaen i sosiale medier i kanaler som Facebook, Twitter og YouTube hvor vi blant annet ønsker å presentere et målshow etter hver runde fra begge avdelingene.

PostNord-ligaen består av følgende avdelinger i 2019:

Avdeling 1

Levanger 
Stjørdals-Blink 
Nardo 
Byåsen 
Brattvåg 
Hødd 
Sola 
Egersunds 
Bryne 
Vidar 
Arendal 
Fredrikstad
Moss 
Kvik Halden

Avdeling 2

Alta 
Mjølner 
Senja 
Bærum
Kjelsås 
Grorud 
Asker 
Oppsal 
Elverum 
Fram 
Odd 2 
Florø 
Sotra 
Åsane 

Tabell og terminlister

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinfo til klubbene i avdeling 1 og 2.

Last ned håndboken Last ned håndboken

Håndbok for deg som er med i PostNord-ligaen

Håndboken er en brukermanual for alle PostNord-liga lagene, med beskrivelse av logobruk, lydspor og give aways. 

Last ned håndboken

Aktuelt

Ny unggutt fra PostNord-ligaen får sjansen på landslaget

Flere spillere fra klubber i PostNord-ligaen er denne uken tatt ut til landslagsoppdrag for våre ungdomslandslag.

Toppscorer i PostNord-ligaen kan forsvinne til Eliteserien i sommer

Med hattrick i forrige kamp mot Hødd er Mats Lillebo toppscorer i Postnord-ligaen etter at de fem første rundene er spilt. Nå Blink-spissen være på vei tilbake til eliteserien allerede i sommer.

PostNord-talentene, hva gjør de nå?

En er klar for Bundesliga og tysk fotball, mens en annen har vært på prøvespill i Italia.

– PostNord-ligaen er en fantastisk utviklingsarena

Foran årets sesong i PostNord-ligaen er det totalt 9 nye klubber. De nye klubbene vil i løpet av 2019-sesongen bli kjent med PostNord-talentet som har vært en suksess de tre siste sesongene.

I helgen kåres årets PostNord-talent

Trenerne i PostNord-ligaen har talt. Nå presenteres de fem med flest stemmer – hvorav en får prisen som Årets Talent i PostNord-ligaen.

Fredrikstad forblir i PostNord-ligaen

Etter 26 serierunder og to kvalikkamper rykket Raufoss, Skeid og KFUM opp til OBOS-ligaen. Les oppsummering av ligaen her.

Markus Solbakken ble Årets Talent i PostNord-ligaen

Markus Solbakken, 17 år og midtbanespiller på HamKam, er kåret til Årets Talent i PostNord-ligaen, stemt fram av trenerne i de 28 lagene i de 2 avdelingene i PostNord-ligaen.

1 av disse 3 blir Årets Talent i PostNord-ligaen

1 keeper fra Vard Haugesund og 2 spillere fra HamKam er av trenerne i PostNord-ligaen stemt frem som de største talentene i «utviklingsligaen». Snart avsløres om det blir Thomas Kinn, Markus Solbakken eller Nicholas Mickelson som får prisen som Årets Talent.

Hvem blir årets PostNord-talent?

Trenerne for hver av de 28 lagene i PostNord-ligaen (2.divisjon) skal nominere sine kandidater til årets PostNord-talent. Vinneren kåres i slutten av sesongen, og premiepenger går til både spiller og klubb.I år som i fjor vil man kåre

Slik blir årets PostNord-liga

Bare 2 av 4 avdelinger er igjen og maks 3 lag kan rykke opp. Når 2. divisjon starter opp igjen 2. påskedag blir det tøffere enn noen gang å hevde seg.

Endelig avspark for PostNord-ligaen

Mandag 17.april – 2. påskedag – klokken 14.00 blåser dommeren i gang fotballkampene Byåsen - Vidar og Nardo - Vindbjart i årets 2.divisjon. Dermed er PostNord-ligaen 2017 i gang.

Årets PostNord-talent: Kasper Nissen

Vi gratulerer Kasper Nissen fra Nest-Sotra som årets unge spiller i PostNord-ligaen.

Jakter årets talent i PostNord-ligaen

Trenerne i de 56 klubbene i fotballens 2.divisjon, PostNord-ligaen, går på talentjakt. Nå skal de nominere divisjonens største talenter. Vinneren offentliggjøres i forbindelse med cupfinalen.

2. divisjon fotball = PostNord-ligaen

- At en stor og offensiv aktør som PostNord ønsker et samarbeid med norsk fotball for å nå sine ambisiøse forretnings- og kommunikasjonsmål tar vi som en anerkjennelse av fotballens posisjon, sier Erik Loe, kommersiell direktør i Norges Fotballforbund.

Vi leverer PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av 2. divisjon og har signert en treårig avtale med Norges Fotballforbund. Med det får ligaen navnet: PostNord-ligaen.

.