Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

PostNord-ligaen

PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av 2. divisjon og har signert en avtale med Norges Fotballforbund. Med det får ligaen navnet: PostNord-ligaen.

Gjennom samarbeidet med Norges Fotballforbund håper vi å kunne bidra positivt til utviklingen av norsk fotball. Med dette ønsker vi å synliggjøre og styrke 2.divisjon som en viktig arena for utvikling og rekruttering for de mange lokale og sentrale klubbene i landet.

For norsk fotball er dette også en god plattform for unge talenter med ambisjoner om å bli toppspillere. PostNord, gjennom sine mange avdelinger spredt over hele landet, håper å kunne bidra positivt til det lokale engasjementet og synlighet rundt den nye ligaen.​

Det norske seriesystemet ble endret i 2016 for å øke nivået på PostNord-ligaen, det som utgjør nivå 3 etter Eliteserien og OBOS-ligaen. Det gjorde at alle som ble nr 8 eller dårligere i én av de fire 2. divisjonsavdelingene rykket rett ned, mens bare vinneren gikk opp.

De som var igjen i de 4 avdelingene – lag 2-7 på tabellen – møtes nå sammen med de 4 lagene som rykket ned fra 1. Divisjon. Ligaen består av 2 avdelinger med 14 lag i hver. Bare de 2 avdelingsvinnerne rykker rett opp. De 2 som kommer nærmest møter det 3. svakeste laget i 1. Divisjon til kvalik om én plass. De tre lagene som kommer sist i hver avdeling rykker ned.

De 2 avdelingene samler lag fra Alta i nord til Egersund i sør. Trøndelag, Vestlandet og Oslo-området er bredest representert. Totalt skal det spilles 728 kamper mellom 17. april og 21. oktober i 2017.

PostNord-ligaen består av følgende avdelinger i 2017:

Avdeling 1

Finnsnes
Alta
KFUM
Grorud
Follo
Kjelsås
Bærum
Asker
Vålerenga 2
Skeid
Raufoss
HamKam
Brummunddal
Nybergsund

Avdeling 2

Hødd
Byåsen
Nardo
Hønefoss
Fram Larvik
Odd 2
Notodden
Vindbjart
Bryne
Egersund
Vard Haugesund
Vidar
Nest-Sotra
Fana

PostNord-ligaen avd. 1

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinformasjon til klubbene i PostNord-ligaens avdeling 1.

Gå til tabell og terminliste

PostNord-ligaen avd. 2

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinformasjon til klubbene i PostNord-ligaens avdeling 2.

Gå til tabell og teminliste