Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord-ligaen

PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av 2. divisjon og har signert en avtale med Norges Fotballforbund. Med det får ligaen navnet: PostNord-ligaen.

Gjennom samarbeidet med Norges Fotballforbund håper vi å kunne bidra positivt til utviklingen av norsk fotball. Vi ønsker å synliggjøre og styrke 2. divisjon som en viktig arena for utvikling og rekruttering for de mange lokale og sentrale klubbene i landet. Og for norsk fotball er dette også en god plattform for unge talenter med ambisjoner om å bli toppspillere.​

Foran 2019-sesongen har vi en god spredning på lagene. Fra Alta i nord, til Arendal i sør. Fra Halden i øst, til Sotra i vest. Vi har en tilstedeværelse over hele Norge sammen med PostNord-liga lagene, og det tror vi er positivt for et synlig løft av identiteten og det å kunne bidra positivt til det lokale engasjementet.
 
Det er totalt 9 nye klubber i ligaen. Levanger, Byåsen, Sola, Kvik Halden, Senja, Oppsal, Florø, Sotra og Åsane. Disse klubbene vil få grunnpakken levert av PostNord. De nye klubbene vil i løpet av 2019-sesongen også bli kjent med PostNord-talentet som har vært en suksess tidligere. I tillegg skal det også høres hvor man er på kamp, og du skal kunne følge med på ligaen i sosiale medier i kanaler som Facebook, Twitter og YouTube hvor vi blant annet ønsker å presentere et målshow etter hver runde fra begge avdelingene.

PostNord-ligaen består av følgende avdelinger i 2019:

Avdeling 1

Levanger 
Stjørdals-Blink 
Nardo 
Byåsen 
Brattvåg 
Hødd 
Sola 
Egersunds 
Bryne 
Vidar 
Arendal 
Fredrikstad
Moss 
Kvik Halden

Avdeling 2

Alta 
Mjølner 
Senja 
Bærum
Kjelsås 
Grorud 
Asker 
Oppsal 
Elverum 
Fram 
Odd 2 
Florø 
Sotra 
Åsane 

Tabell og terminlister

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinfo til klubbene i avdeling 1 og 2.

Last ned håndboken Last ned håndboken

Håndbok for deg som er med i PostNord-ligaen

Håndboken er en brukermanual for alle PostNord-liga lagene, med beskrivelse av logobruk, lydspor og give aways. 

Last ned håndboken
.