Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Får jeg pakkene mine før jul?

Skal du bestille gaver på nett som skal gis bort i julegave, er det lurt å være ute i god tid. Det er ekstra mange som sender pakker før jul, og det er dermed ikke uvanlig at leveringstiden kan være noe lengre enn normalt.

Sjekk frister i de aktuelle nettbutikkene for å være på den sikre siden når du bestiller. Vi distribuerer pakker som skal hjem til deg eller leveres til et utleveringssted til og med lille julaften, 23. desember. Vi kjører ikke ut flere pakker på julaften, men våre Pick-up Points holder åpne slik at du kan hente pakker kl. 08.00-12.00.

Skal du sende julegaver til venner og familie, anbefaler vi at du sender dem senest 11. desember. Send julegavene med MyPack GO fra kun 97 kr.

Utvidede åpningstider ved våre Pick-up Points og PostNord-butikker

De siste ukene frem til jul vil vi ha noe lengre åpningstider ved våre PostNord-butikker på Løren og Grünerløkka i Oslo, og i Klostergaten i Bergen. Mer informasjon om dette kommer.

Onsdag 23. desember har vi normale åpningstider, og på julaften holder vi åpent fra kl. 08-12. Du finner fullstendig oversikt over alle avdelingene våre her. For å se åpningstidene for hver avdeling, klikk på kartlenken, så får du mer informasjon i Google Maps.

MyPack GO

Send julegavene med MyPack GO

Visste du at du kan sende julegavene til kjente og kjære med PostNord? Med tjenesten MyPack GO kan du sende pakker på opptil 20 kg til mottakere i hele landet fra kun 97 kr! Pakken sendes alltid med full sporing.

Slik sender du julegavene
PostNord Pluss

Tjen bonuspoeng på julegavene dine

Som PostNord Pluss-medlem får du poeng hver gang du sender eller mottar pakker, og for hver 10. pakke får du nye fordeler.

Les mer om PostNord Pluss

Vanlige spørsmål vi får til jul

Vi får en rekke gode spørsmål av våre kunder, og det er ofte mange som lurer på det samme. Vi har derfor besvart de mest aktuelle spørsmålene vi får akkurat nå, slik at også du kanskje finner svar på ditt spørsmål her.

7 gode råd for en stressfri digital førjulstid

7 gode råd for en stressfri digital førjulstid

Her har vi samlet 7 gode råd for hvordan du holder styr på din digitale julegavehandel, og hvordan du kan ligge foran som aldri før.

Hvordan beskytte deg mot svindelforsøk

Hvordan beskytte deg mot svindelforsøk

Vi opplever stadig å bli utsatt for svindelforsøk på e-post eller sms, der avsender ønsker personsensitiv informasjon fra deg, og nå rundt juletider forekommer dette dessverre enda oftere. Her er 6 konkrete tips til hvordan du avslører svindelforsøket.

Takk for at du henter raskt!

Takk for at du henter raskt!

Takk for at du bidrar til en god jul ved å hente pakken din raskt, benytte hele butikkens fulle åpningstid og holde avstand i køen.

Informasjon til bedriftskunder

Ruteplaner, frister og åpningstider i jula

Ruteplaner, frister og åpningstider i jula

Det vil være ordinær drift og standard ruteplan gjelder for gods beregnet utlevert frem til og med onsdag 23. desember. Fra torsdag 24. desember til og med mandag 4. januar gjelder eget trafikkopplegg.

Covid-19: Tiltak og beredskap for PostNord

Covid-19: Tiltak og beredskap for PostNord

Her får du informasjon om myndighetens retningslinjer, hva det betyr for PostNord og hva det betyr for kunder av PostNord.

Netthandelsbarometeret Q3 2020

Netthandelsbarometeret Q3 2020

Covid-19 har gjort 2020 til et rekordår for norsk netthandel og vi har hoppet flere år frem i utviklingen. Denne første utgaven av PostNords Netthandelsbarometer viser at det er store endringer i handlemønsteret!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
.