Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
7 gode råd for en stressfri førjulstid

7 gode råd for en stressfri førjulstid

Her har vi samlet 7 gode råd for hvordan du holder styr på dine julegaver og julehilsner, og kommer gjennom juleforberedelsene på en god måte.

1. Registrer deg på myPostNord

Med myPostNord får du enkelt oversikt over dine pakker, du kan kjøpe frakt, finne nærmeste pakkeleveringssted, lagre dine leveringspreferanser og melde deg inn i PostNord Pluss og mye annet smart.

Opprett bruker på myPostNord her

2. Bestill pakkene dine i god tid

Det blir trykk på våre utleveringssteder i desember, så jo tidligere du bestiller dine pakker på nettet, desto mindre må du stå i kø. Vi har 1600 utleveringssteder over hele landet og økt kapasiteten hos disse med 15%, men vi kan ikke unngå litt ventetid i juleperioden.

3. Sjekk nettbutikkens frist

Nettbutikkene har ulike frister for når de sender de siste julegavene avsted, så hold øye med når din nettbutikk har siste frist.

4. Utnytt butikkenes lange åpningstider

Vi kan ikke unngå litt ekstra ventetid, så ta med deg ditt gode julehumør og utnytt at du kan hente pakker i hele butikkenes lange åpningstider, fra tidlig morgen til sent på kveld.

5. Hent pakkene dine så snart du kan

Det er rekordhøyt trykk på utleveringsstedene, og selv om alle seil er heiset for å få de mange tusen pakkene raskt over disken, så er det til stor hjelp hvis du henter pakkene dine så raskt du kan.

Følg dine pakker på myPostNord

6. Husk å sende julegavene i god tid

Du kan kjøpe pakkeporto på nett og printe din pakkeetiketten din selv. Det er rimelig, og du skal bare levere pakken din til et av våre pakkeleveringssteder. Pakken spores hele veien frem til mottakeren.

Vi anbefaler at du sender gavene i god tid slik at de er sikret å nå frem til jul. Vi anbefaler at du sender dem senest 13. desember.

Les mer og send pakke her

7. Send en julehilsen til kjente og kjære

Det er ekstra hyggelig å få en hilsen i posten fra venner og familie i jula. Med vår app Postkortet lager du og sender årets julekort på 1-2-3. Du lager julekortet i appen og kan bruke dine egne bilder, velger hvem du vil sende dem til, og med få klikk printer og sender vi disse til dine valgte mottakere, uansett hvor i verden de befinner seg.

Finn ut mer om Postkortet-appen og send julekortene dine her

Få all informasjon du trenger om juleforberedelsene

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet all informasjon du trenger for en stressfri jul.
.