Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
7 gode råd for en stressfri digital førjulstid

7 gode råd for en stressfri digital førjulstid

Her har vi samlet 7 gode råd for hvordan du holder styr på din digitale julegavehandel, og hvordan du kan ligge foran som aldri før.

1. Registrer deg på myPostNord

Med myPostNord får du enkelt oversikt over dine pakker, du kan kjøpe frakt, finne nærmeste pakkeleveringssted, lagre dine leveringspreferanser og melde deg inn i PostNord Pluss og mye annet smart.

Opprett bruker på myPostNord her

2. Bestill pakkene dine i god tid

Det blir trykk på våre utleveringssteder i desember, så jo tidligere du bestiller dine pakker på nettet, desto mindre må du stå i kø. Vi har 1600 utleveringssteder over hele landet og øker kapasiteten hos disse til jul, men vi kan ikke unngå litt ventetid i juleperioden. Du kan selvfølgelig også velge å få sendt alle julegavene hjem. Det endrer du selv på my.postnord.no.

3. Sjekk nettbutikkens frist

Nettbutikkene har ulike frister for når de sender de siste julegavene avsted, så hold øye med når din nettbutikk har siste frist.

4. Utnytt nettbutikkenes priskonkurranse

Noe av det beste med å handle gavene på nettet er at du enkelt kan sammenligne priser på produktet du ønsker å kjøpe. Google er din venn her, enten søk opp produkt navnet eller lagre et bilde og gjør et “google image search”.

5. God planlegging kan bli penger spart

Et råd er å se deg ut hva du vil kjøpe til kjente og kjære, og så slå til på de store salgene under Black Week. Men som sangen sier; "ikke gå i fella (pass deg for den)" - noen nettbutikker setter opp prisene noen uker før disse store slagsdatoene for at det skal virke som du får en best mulig deal. Derfor er lurt å notere seg prisene allerede nå. På den måten vet du hvor godt tilbudet faktisk er.

6. Hent pakkene dine så snart du kan

Det er alltid rekordhøyt trykk på utleveringsstedene i førjulstiden, og vi forventer et enda større trykk i år på grunn av korona. Og selv om alle seil er heiset for å få de mange tusen pakkene raskt over disken, så er det til stor hjelp hvis du henter pakkene dine så raskt du kan.

Følg dine pakker på myPostNord

7. Husk å sende julegavene i god tid

Du kan sende pakker ved å kjøpe pakkeporto på nett fra kun 97 kr og printe pakkeetiketten din selv. Det er rimelig, og du skal bare levere pakken din til et av våre pakkeleveringssteder. Pakken spores hele veien frem til mottakeren.

Vi anbefaler at du sender gavene i god tid slik at de er sikret å nå frem til jul. Vi anbefaler at du sender dem senest 13. desember.

Les mer og send pakke her

.